Portfolio leader

In de afgelopen jaren is Wilbur Graphics betrokken geweest bij een aantal professionele ontwerp- en illustratieprojecten. Hieronder wordt een selectie getoond uit de Wilbur Graphics opdrachtenportefeuille. Kijk rustig rond!

hcc!-TSIG  

 

De hcc! TrainSim Interesse Groep heeft Wilbur Graphics gevraagd om een logo te ontwerpen. Tevens zijn wij actief bij het ontwerpen van verpakkingsmaterialen en illustraties voor de producten van de TSIG.

 

VOK  

De Vereeniging van oud-kwekelingen (VOK) is een genootschap van oud-leerlingen van de Kweekschool voor de Zeevaart (Hogere Zeevaartschool) te Amsterdam. Voor deze organisatie is een traditioneel logo als basis gebruikt voor een eigentijdse vormgeving van een nieuwe VOK-huisstijl.

Modelspoor Magazine  

 

Het Belgische modelspoortijdschrift Modelspoor Magazine heeft een aantal sporenplannen gepubliceerd van de hand van Henk van Willigenburg.

 

SSN  

 

Voor de website van de Stoom Stichting Nederland (SSN) heeft Wilbur Graphics de volledige collectie van historische railvoertuigen geïllustreerd.

 

Walburg Pers

 

 

 

Rotterdam Oorlogshaven door Jac.J. Baart is in 2010 verschenen bij de Walburg Pers en beschrijft de geschiedenis van de Rotterdamse havens en scheepswerven in de oorlogsjaren. Wilbur Graphics verzorgde het omslagontwerp en droeg een groot aantal illustraties bij.

 

Omslag NL

 

 

In 2010 verscheen Nederlandse Oorlogsschepen 1940-1945 is in het Nederlands en in het Engels. Voor dit project leverde Wilbur Graphics de grafische illustraties en tekst en droeg zorg voor de layout en het omslagontwerp. Klik voor meer informatie op de afbeelding.